Силиконови зърна L

Основни характеристики

ПРОЕКТИРАНИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА КЪРМЕНЕТО В СПЕЦИАЛНИ СИТУАЦИИ: Силиконовите зърна на Medela са внимателно проектирани да ви помогнат да се справите със затруднения по време на кърмене като затруднения на бебето да засуче зърното, плоски или вдлъбнати зърна. Нашата цел е да ви помогнем да продължите да кърмите толкова дълго, колкото вие изберете, правейки го възможно най-удобно за вас и вашето бебе.

УНИКАЛНАТА ФОРМА ПОЗВОЛЯВА КОНТАКТА КОЖА ДО КОЖА: Иновативната форма на тези силиконови зърна дава възможност за максимален контакт кожа до кожа между вас и вашето бебе, като същевременно насърчава връзката, която се създава с кърменето.

РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ, ЗА ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС: Размерите, в които се предлагат силиконовите зърна Medela са: S – 16 мм, M – 20 мм и L – 24 мм. Лесно можете да определите най-удобните за вас и вашето бебе.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С ПРОФЕСИОНАЛИСТ: Не забравяйте да се консултирате със специалист по кърмене – акушерка/консултант, за да осигурите правилно определяне на размера и употреба, както и допълнителна помощ при всякакви специални ситуации по време на кърмене, за да можете да продължите кърменето, толкова време, колкото искате.

ОБИЧАНА ОТ МАЙКИТЕ, ПРЕПОРЪЧАНА ОТ ЛЕКАРИТЕ: Водещата в света марка в изследванията за кърменето, МЕДЕЛА работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60 години и е избор №1 за болници и здравни специалисти по целия свят. Нашите многократно награждавани помпи за кърма и аксесоари се използват от майките в над 100 държави.

Описание

Силиконовите зърна могат да бъдат инструмент както за специалистите по кърмене, така и за майките, при справяне в специални ситуации по време на кърмене като затруднения на бебето да засуче зърното, плоски или вдлъбнати зърна и дори болезнени зърна. Позволяват и насърчават продължаването на кърменето без прекъсване, тъй като спомагат за решаването на проблемите. Уникалната им форма позволява най-близък контакт с вашето бебе. Предлагат се в различни размери за ефективно хранене на вашето бебе и за вашия комфорт.

За Medela:

Водеща марка в света в изследванията на кърменето. Medela работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60 години.

Нашата мисия е да дадем възможност на всяка майка, която желае да кърми, да го прави толкова дълго, колкото желае – произвеждаме отговорно проектирани и висококачествени помпи за кърма и аксесоари за кърмене, които помагат на майките по време на всеки етап от тяхното кърмене.

Използвани ежедневно и обичани от майки в над 100 държави, нашата гама помпи за кърма и аксесоари за кърмене последователно печелят множество награди по целия свят.

Силиконови зърна L

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Всички цени са с включен ДДС

Голям избор на продукти

  • 34.90 лв.
  • Без данък: 34.90 лв.