-20% Подплънки за кърма 60 бр

Основни характеристики

АБСОРБИРАЩИ И НЕПРОПУСКЛИВИ: С абсорбираща полимерна сърцевина, водоустойчив слой и гъвкав предпазител от изтичане тези подплънки за кърма за еднократна употреба предпазват от нежелано изтичане, като същевременно отвеждат влагата, оставяйки чувство за сухота.

ДИСКРЕТНИ ПОД ДРЕХИТЕ: Широка самозалепваща лента, която здраво закрепва подплънките към бельото и ги държи неподвижно. Нашите подплънки за еднократна употреба са проектирани да прилягат на гърдите ви чрез специалната ултратънка овална форма, която ви осигурява сигурна защита.

УДОБНИ И НЕЖНИ КЪМ КОЖАТА: Хипоалергенния вътрешен слой, изработен от естествени влакна, осигурява изключително мека, удобна бариера за влагата, като същевременно предпазва дрехите и чаршафите. Тези подплънки са изключително нежни към чувствителна кожа.

ОБИЧАНА ОТ МАЙКИТЕ, ПРЕПОРЪЧАНА ОТ ЛЕКАРИТЕ: Водещата в света марка в изследванията за кърменето, МЕДЕЛА работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60 години и е избор №1 за болници и здравни специалисти по целия свят. Нашите многократно награждавани помпи за кърма и аксесоари се използват от майките в над 100 държави.

Описание

Подплънките Medela са специално създадени за майки, които имат слабо до умерено изтичане на кърма. Изработени от мек, нетъкан материал и дизайн наподобяващ пчелна пита за максимален комфорт. Тези подплънки за кърма за еднократна употреба са хипоалергенни, дерматологично тествани и изключително нежни към чувствителна кожа. Подплънките имат допълнителен страничен предпазител от изтичане и абсорбираща полимерна сърцевина. Всички тези характеристики допринасят за да задържат влагата равномерно и да я отведат от кожата, запазвайки дрехите и кожата сухи и защитени. Иновативната овална форма е уникално оформена за естествено усещане, покрива голяма площ под зърното и е оформена така, че да приляга на гърдите ви.

За Medela:

Водеща марка в света в изследванията на кърменето. Medela работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60 години.

Нашата мисия е да дадем възможност на всяка майка, която желае да кърми, да го прави толкова дълго, колкото желае – произвеждаме отговорно проектирани и висококачествени помпи за кърма и аксесоари за кърмене, които помагат на майките по време на всеки етап от тяхното кърмене.

Използвани ежедневно и обичани от майки в над 100 държави, нашата гама помпи за кърма и аксесоари за кърмене последователно печелят множество награди по целия свят, включително Newsweek's BrandSpark® най-доверена марка помпи за кърма през 2020г.

Подплънки за кърма 60 бр

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Всички цени са с включен ДДС

Голям избор на продукти

Намалението е валидно от 13.06.2024 до 16.06.2024г. или до изчерпване на количествата.
Намалението е валидно за стоки налични в периода на промоцията.
Намалението не се комбинира с общите "Правила за отстъпки", продукти включени в "Разпродажба", както и с продукти включени в други акции.
Намалението не важи при покупка на "Карти подарък" и резервни части.

  • 28.90 лв.
  • 23.12 лв.
  • Без данък: 23.12 лв.