Оформители за зърна 2 бр

ОФОРМЯНЕ НА ЗЪРНАТА: Неинвазивен метод за оформяне на болезнени, плоски или вдлъбнати зърна.

МЕКА, ГЪВКАВА СИЛИКОНОВА МЕМБРАНА: Приляга удобно, прилагайки лек естествен натиск, за да изтегли зърното, така че бебето да може да засуче лесно.

ВЕНТИЛАЦИОННИ ОТВОРИ: Циркулацията на въздуха предотвратява натрупването на влага. Нископрофилен дизайн за по-малко видимост под дрехите. Функционира без вакуум.

ВКЛЮЧВА: 2 x Оформители за зърна, 2 x Силиконови мембрани

Използвайте с подложките с хидрогел на Medela за охлаждащ ефект.

ОБИЧАНА ОТ МАЙКИТЕ, ПРЕПОРЪЧАНА ОТ ЛЕКАРИТЕ: Водещата в света марка в изследванията за кърменето, МЕДЕЛА работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60 години и е избор №1 за болници и здравни специалисти по целия свят. Нашите многократно награждавани помпи за кърма и аксесоари се използват от майките в над 100 държави.

Оформителите за зърна Medela са неинвазивен метод за подготовка на плоски или вдлъбнати зърна за кърмене. Дизайнът с нисък профил гарантира естествен вид под дрехите, меката, гъвкава силиконова мембрана предлага плътно и удобно прилягане, докато ръба упражнява нежен натиск.

За Medela:

Водеща марка в света в изследванията на кърменето. Medela работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60 години.

Нашата мисия е да дадем възможност на всяка майка, която желае да кърми, да го прави толкова дълго, колкото желае – произвеждаме отговорно проектирани и висококачествени помпи за кърма и аксесоари за кърмене, които помагат на майките по време на всеки етап от тяхното кърмене.

Използвани ежедневно и обичани от майки в над 100 държави, нашата гама помпи за кърма и аксесоари за кърмене последователно печелят множество награди по целия свят, включително Newsweek's BrandSpark® най-доверена марка помпи за кърма през 2020г.

Оформители за зърна 2 бр

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Голям избор на продукти

  • 32.90 лв.
  • Без данък: 32.90 лв.