Cybex Стол за кола 0-13кг Aton M i-Size - Magnolia Pink purple

Модулната иновация отговаря на стандартите за безопасност.
Aton M i-Size предлага най-новата налична технология за безопасност. Когато се монтира с isofix база M (купува се отделно), столчето за кола за бебета отговаря на новия регламент i-Size. i-Size (UN R129) е стандартът на ЕС за безопасност на децата, който прави пътуването обратно на посоката на движение задължително, докато детето Ви навърши 15 месеца. Aton M i-Size е подходящ за новородени и бебета с височина от 45 см до 87 см (макс. 13 кг).

Модулната иновация отговаря на стандартите за безопасност.
Aton M i-Size предлага отстраняем омекотител на седалката, който осигурява почти равно легнало положение за недоносени и новородени бебета. Заедно с L.S.P. системата и енергопоглъщащата обвивка, сложната концепция за безопасност помага за защита на бебето. Регулируемата на височина облегалка за глава, меко подплатен колан и XXL сенник за защита от слънцето осигуряват комфортно возене.

Функции:

 • Модулна система M-Line - Този лек детски стол за кола отговаря на най-новите стандарти за безопасност и допълва "семейната система" заедно с изофикс база M и Sirona M2 i-Size, предлагащи една основа за две столчета за кола.
 • 11-позиционна регулируема на височина облегалка за глава с интегрирани водачи на коланите - 11-позиционна регулируема височина за перфектно прилягане и максимална безопасност. 11-позиционното регулиране на височината позволява на седалката да расте заедно с детето и предлага изключително дълго използване. Протекторите за главата и раменете растат с изискванията за лично пространство на детето.
 • Интегрирана L.S.P. система - Линейната защита от страничен удар (L.S.P. System) осигурява допълнителна безопасност в случай на страничен сблъсък. Линеен страничен удар.
 • Системата за защита (L.S.P. System) систематично абсорбира силата на страничен сблъсък в линейна серия от реакции чрез използването на протекторите за раменете и главата. В същото време кинетичната енергия на тялото, причинена от удара, се абсорбира на много ранен етап и главата се въвежда активно в безопасно положение.
 • Отстраняем омекотител за седалката - За почти легнало положение за недоносени и малки бебета.
 • Интегриран слънцезащитен сенник XXL - Със слънцезащита UPF50+.
 • Система за пътуване - Съвместим с колички CYBEX, gb  колички, както и с избрани други марки.
 • Енергопоглъщаща обвивка - Поглъща силите на удар и предпазва бебето.
 • Изключително широки Y-образни каишки с мек колан и подплънки за чатала.
 • Съвместим със сензорна технология за безопасност SAFETY TECHNOLOGY - МИР ЗА ВАС, ПО-ДОБРА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ. Веднъж прикрепен към системата за коланите на детското столче за кола, комплектът за безопасност SensorSafe 4-в-1 може да бъде свързан към Вашия смартфон и ще Ви предупреди за критични ситуации като: ако детето Ви остане без надзор в колата, ако температурата в колата става твърде гореща или студена, ако детето разкопчае колана или ако е седяло твърде дълго.
 • Отговаря на новите европейски изисквания и разпоредби за столчета за кола UN R129, когато се монтира с изофикс база.

Спецификации:

UN R129 / i-Size система за безопасност.
Височина: 45см - 87см.
Тегло: до 13 кг (макс.).
Възраст: от раждането до приблизително 24 месеца.

Cybex Стол за кола 0-13кг Aton M i-Size - Magnolia Pink purple

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Голям избор на продукти

Намалението е валидно от 28.09.2023 до 01.10.2023г. или до изчерпване на количествата.
Намалението е валидно за стоки налични в периода на промоцията.
Намалението не се комбинира с общите "Правила за отстъпки", продукти включени в "Разпродажба", както и с продукти включени в други акции.
Намалението не важи при покупка на "Карти подарък" и резервни части.

 • 378.00 лв.
 • Без данък: 378.00 лв.

Тагове: Cybex, Стол за кола, 0-13кг, Aton M i-Size, Magnolia Pink purple