Maxi-Cosi Стол за кола 9-36кг Titan Pro 2 i-Size - Authentic Black

От приблизително 15 месеца до 12 години
От 76 до 150 см
9 - 36 кг

Запознайте се с изцяло новият подобрен Titan Pro 2 i-Size. Премиум стол за кола за различни възрасти, проектиран според най-високите стандарти i-Size и с висококачествени текстили, елегантни дизайнерски детайли и иновативни технологии. Отличаващ се с уникалната си шарка на шевовете на облегалката, това е превъзходен стол за кола с ISOFIX, който наистина се откроява. С 4-звезден рейтинг за безопасност от StiWa/ADAC, Titan Pro 2 i-Size е с награда „най-безопасен стол за кола с колани i-Size за различни възрасти“ в резултатите от тестовете през есента на 2022 г. Предлага най-добрата защита от 15 месеца до 12 години.

 •  G-CELL защита при страничен удар
  Създаден според най-високите стандарти за безопасност на i-Size и награден с 4 звезди за безопасност от StiWa/ADAC, Titan Pro 2 i-Size осигурява превъзходна защита от странични удари. Технологията G-CELL е интегрирана система за безопасност, специално проектирана да разпространява силите на удара далеч от вашето дете, за да намали нараняванията.
 • Лесно закопчаване с коланите
  5-точковият предпазен колан има магически магнити в раменните омекотители, които прикрепят коланите настрани, за да може слагането на детето да е без затруднение.
 • ClimaFlow за контрол на температурата
  Специални перфорирани ClimaFlow панели и дишащ мрежест текстил позволяват циркулацията на въздуха, като осигуряват комфорт и поддържат правилната температура на Вашето дете.
 • AirProtect® обезопасителни възглавници
  Titan Pro 2 i-Size е с вградена патентована AirProtect® технология за страничен удар в облегалката на главата осигуряваща допълнителна защита и намалява риска от нараняване на главата до 20%.


ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА
- Лесният за поставяне 5-точков предпазен колан с магнитна катарама прави качването и слизането на Вашето малко дете от колата изключително лесно.
- Меката омекотена облегалка за глава се адаптира в 11 различни позиции, за да гарантира на Вашето дете безопасност, сигурност и удобство по време на пътуванията му.
- Веднага щом детето ви стане достатъчно голямо, за да използва предпазния колан на автомобила, коланът може да бъде свален. С отворения дизайн на седалката (без подлакътници) Вашето дете може лесно да се закопчава само.


КОМФОРТ
- Специални панели ClimaFlow и дишащи текстили позволяват циркулацията на въздуха, като осигуряват комфорт и поддържат правилната температура на Вашето дете.
- С 4 различни позиции на облягане за деца под 4 години, вашето мъниче винаги ще бъде спокойно и ще се чувства удобно.
- Като премиум стол за кола за различни възрасти, Tita Pro 2 i-Size осигурява най-високо ниво на комфорт. По-широката облегалка с уникален модел на шевове ще привлече вниманието на детето. Това е превъзходен стол, който наистина се отличава с комфорт и дизайн.
- Допълнителното омекотяване в презрамките и седалката осигурява най-високо ниво на комфорт за Вашето дете.


БЕЗОПАСНОСТ
- С впечатляващата оценка от 4 звезди от резултатите от теста на StiWa/ADAC от есента на 2022 г., Titan Pro 2 i-Size е смятан за „най-безопасен стол за кола i-Size за различни възрасти“. Създаден според най-високите стандарти за безопасност на i-Size, той осигурява защита за деца на възраст от 15 месеца до 12 години.
- Този стол за кола за различни възрасти има подобрена G-CELL защита от страничен удар. Интегрирана и вградена технология, проектирана да разпространява силите на удара далеч от Вашето дете, за да намали нараняванията, особено около главата, врата и раменете. Максимална защита, която расте с Вашето дете до 12 години.
- Titan Pro 2 i-Size включва патентовани обезопасителни възглавници AirProtect® в облегалката за глава, които намаляват риска от нараняване на главата с до 20% и повишават комфорта за Вашето дете.
- Titan Pro 2 i-Size се монтира бързо и без усилие във всеки автомобил чрез ISOFIX инсталация и колан.


ОБЩИ
- Този стол за кола за различни възрасти е проектиран да се адаптира, докато детето Ви расте, от детска градина до училище, от 15 месеца до 12 години.

Стол за кола Titan Pro 2 i-Size - Authentic Black

Производител: Maxi-CosiMaxi-Cosi Стол за кола 9-36кг Titan Pro 2 i-Size - Authentic Black

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Голям избор на продукти

 • 980.00 лв.
 • Без данък: 980.00 лв.

Тагове: 19201, Maxi-Cosi, Стол за кола, 9-36кг, Titan Pro2 i-Size, Authentic Black, 8618671111, 8712930183457