Този сайт използва бисквитки за подобряване на функционалността и установяване предпочитанията на потребителите на сайта. Виж повече

Jane Стол за кола iQUARTZ 15-36кг (GR-2-3) Horizons

Максимална сигурност с уникален и изключителен дизайн.
Новата седалка за автомобили iQuartz е последното допълнение към пълната серия CRS от Jané. iQuartz е система за задържане, която използва Isofix, предназначена за височина на детето от 100 до 150 см. Технологично усъвършенстван, iQuartz е снабден с пропорционална настройка на височината, интегрална система за регулиране, която ви позволява да регулирате височината до 11 позиции. Когато височината на седалката се разшири, не само опората за глава, която се движи, но и облегалката също се придвижва до съответната височина, като гарантира, че детето има максимална защита през всички етапи на растежа. Детето може спокойно да си почине, тъй като iQuartz има 3 накланящи се позиции и е оборудван с дишаща подложка Soft Touch.

Системата за закрепване ISOFIX осигурява допълнителна сигурност и стабилност на седалката. Вентилация: Ергономичен дизайн с вентилационни отвори, които го правят по-дишащ за бебето. 3 наклонени пози, така че бебето да може да почива по-комфортно. Облегалката за глава включва големи предпазители на ушите, което означава, че в случай на страничен удар, главата на детето остава в безопасното място на седалката, като по този начин се гарантира максимална защита. Дишаща мека подложка, която може да се сваля и пере. Максималната странична защита, обгръщащата форма на рамката увеличава абсорбцията на всеки възможен удар и осигурява по-големи свойства за поглъщане на удара. Приспособяване: iQuartz е предпазна седалка, предназначена да се адаптира към детето на всеки етап от растежа благодарение на интегрираната система за регулиране на височината (11 позиции), която ви позволява да разширите облегалката и облегалката за глава. Използва се заедно с 3-точковия предпазен колан на автомобила. Той също така е снабден с анкери на основата, които могат да бъдат закрепени към точките на ISOfix на автомобила за по-голяма стабилност и безопасност.


Jane Стол за кола iQUARTZ 15-36кг (GR-2-3) Horizons

Jane Стол за кола iQUARTZ 15-36кг (GR-2-3) Horizons

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Магазин, гр. Пловдив, ул. Васил Левски 209

Онлайн магазин

Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Голям избор на продукти

  • 440.00 лв.
  • Без данък: 440.00 лв.