Maxi-Cosi FamilyFix 360 база за стол за кола

Разбираме, че децата растат бързо. Ето защо сме проектирали уникалната isofix база FamilyFix за стол 360. Това следващо поколение система за въртящи се столчета за кола, състояща се от въртяща се isofix база FamilyFix 360 и съвместими столчета за кола Pebble 360, Coral 360 ​​& Pearl 360, носи Вашето бебе от новородено до 4 години!

Базата Maxi-Cosi FamilyFix 360 позволява бърз и лесен монтаж на столчетата за кола Maxi-Cosi Pebble 360, Coral 360 ​​и Maxi-Cosi Pearl 360. Можете да направите всичко това, без да се навеждате и да напрягате гърба си.

ИНСТАЛАЦИЯ
Нашата isofix база FamilyFix 360 е снабдена с isofix конектори и опорен крак, за да осигури най-безопасния, лесен и бърз начин за инсталиране на Вашето столче за кола.
Веднъж инсталирана, можете да оставите Maxi-Cosi isofix база FamilyFix 360 в колата и да монтирате столчетата за кола Maxi-Cosi лесно на нея с инсталация с Click & Go система.

Благодарение на дръжката за въртене на 360° в основата, столчетата за кола 360 могат да се въртят плавно и лесно само с една ръка - идеално за моментите, когато ръцете на родителите са заети. Технологията FlexiSpin кара основата да се върти във всяко наклонено положение.

БЕЗОПАСНОСТ
Визуалните индикатори и аудио обратната връзка на isofix базата Ви уведомяват, когато столчето Ви за кола е монтирано правилно, а системата за управление на въртенето TravelSafe дава спокойствие, знаейки, че бебето Ви пътува в позиция, обратна на посоката на движение до приблизително 15 месеца.
База Maxi-Cosi FamilyFix 360 е съвместима и с i-Size регулация, благодарение на способността за движение в обратна посока до 4 години за допълнителна защита на главата и шията.
Създадена за дългосрочна употреба, нашето следващо поколение система за въртящи се столчета за кола е проектирана да носи Вашето бебе от новородено до 4 години! Съвместимите столчета за кола на 360° са толкова лесни за завъртане, че дори можете да го направите с една ръка.

ЛЕСНА УПОТРЕБА:

  • Isofix базата FamilyFix 360 разполага с интелигентна вградена система за въртене, която позволява съвместимите модели столове за кола 360 да се въртят лесно само с една ръка.
  • Технологията FlexiSpin кара базата да се върти във всяко наклонено положение.
  • Лесно инсталиране на столче за кола благодарение на системата Click & Go.

БЕЗОПАСНОСТ:

  • Безопасни пътувания в посока на движението и обратно на посоката на движение, възможни от раждането до 4 години.
  • Визуалните индикатори и аудио обратна връзка Ви уведомяват, когато столчето Ви за кола е инсталирано правилно.
  • Isofix конекторите и опорният крак осигуряват най-безопасния, лесен и бърз начин за инсталиране на столче за кола.
  • Съвместима с i-Size регулация, благодарение на способността за пътуване обратно на посоката на движение до 4 години, за допълнителна защита на главата и шията.

ОБЩИ

  •  Заключването за въртене TravelSafe осигурява безопасни пътувания в посока, обратна на движението, до поне 15 месеца.

От раждането до около 4 години / От 40 до 105 см / 0 - 17,5 кг

Тегло: 7,9 кг.

Maxi-Cosi FamilyFix 360 база за стол за кола

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Голям избор на продукти

  • 630.00 лв.
  • Без данък: 630.00 лв.

Тагове: Maxi-Cosi, FamilyFix 360, база, за стол, за кола