Предпазители за зърна 2 бр

Основни характеристики

МЕКИ И ГЪВКАВИ: Меката и плътно прилепваща силиконова страна се усеща комфортно върху чувствителната кожа.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИ СПЕЦИАЛНО ЗА ПОМОЩ ПРИ БОЛЕЗНЕНИ, ПЛОСКИ ИЛИ ВДЛЪБНАТИ ЗЪРНА: Вентилационните отвори позволяват на кожата да диша, улеснявайки заздравяването.

МОГАТ ДА СЕ НОСЯТ ЦЯЛ ДЕН МЕЖДУ КЪРМЕНИЯТА: Гъвкави, за да се адаптират по формата на гърдите ви.

ТЪНКИ: Не се забелязват под дрехите.

Описание

Предпазителите за зърна SoftShells™ помагат да се оформят плоски/вдлъбнати зърна. Дизайнът е с вентилационни отвори, за да позволи циркулация на въздуха по време на носене, а формата на капачетата осигурява гладък вид под дрехите.

Създадени специално за помощ при възпалени зърна, те предлагат защита, която позволява на зърното да заздравее. Протекторите за зърна Medela имат мек, гъвкав гръб за изключителна защита. Те се адаптират към формата на гърдите ви. Имат нископрофилен дизайн за естествен вид под дрехите.

За Medela:

Водеща марка в света в изследванията на кърменето. Medela работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60 години.

Нашата мисия е да дадем възможност на всяка майка, която желае да кърми, да го прави толкова дълго, колкото желае – произвеждаме отговорно проектирани и висококачествени помпи за кърма и аксесоари за кърмене, които помагат на майките по време на всеки етап от тяхното кърмене.

Използвани ежедневно и обичани от майки в над 100 държави, нашата гама помпи за кърма и аксесоари за кърмене последователно печелят множество награди по целия свят, включително Newsweek's BrandSpark® най-доверена марка помпи за кърма през 2020г.

Предпазители за зърна 2 бр

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Голям избор на продукти

Намалението е валидно от 28.09.2023 до 01.10.2023г. или до изчерпване на количествата.
Намалението е валидно за стоки налични в периода на промоцията.
Намалението не се комбинира с общите "Правила за отстъпки", продукти включени в "Разпродажба", както и с продукти включени в други акции.
Намалението не важи при покупка на "Карти подарък" и резервни части.

  • 32.90 лв.
  • Без данък: 32.90 лв.