-20% Система за хранене Calma 150 мл

Основни характеристики

КЛАПАН ЗА КОНТРОЛ НА ПОТОКА КЪРМА: Клапанът позволява на бебето да контролира потока на кърмата. Млякото тече само, когато бебето създава вакуум.

ПОВЕДЕНИЕ КАТО ПРИ ЕСТЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ: Бебето може да пие, да прави паузи и да диша в естествен ритъм.

СИСТЕМА ЗА ЕЛЕМИНИРАНЕ НА ВЪЗДУХА: Уникална система за обезвъдушаване, която регулира поглъщането на въздух от бебето по време на хранене.

Биберон с един размер и форма за всички възрасти.

Накрайника Calma е съвместим с всички шишета за хранене Medela.

ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА: 1) биберон за всички възрасти, (1) шише 150 мл, (1) капачка, (2) капак.

Оригиналните части Medela са проектирани, тествани и одобрени да работят с Вашата помпа за кърма Medela.

ОБИЧАНА ОТ МАЙКИТЕ, ПРЕПОРЪЧАНА ОТ ЛЕКАРИТЕ: Водещата в света марка в изследванията за кърменето, МЕДЕЛА работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60. Нашите многократно награждавани помпи за кърма и аксесоария се използват от майките в над 100 държави.

Описание

Calma е иновативно решение за хранене, създадено специално за кърмачета. Системата за хранене е проектирана така, че да не нарушава естествените сукателни рефлекси и да позволи на вашето бебе да се храни по начина, по който се е научило на гърдата.

Позволява на бебето да се храни, да прави паузи и да диша в естествен ритъм. Необходимо е то да създаде вакуум, за да инициира млечния поток, точно както прави по време на кърмене. Също така дава възможност на бебето да продължи естествения си начин на сучене, позволявайки лесен преход от гърда към Calma и обратно.

Позволява на бебето да избегне поглъщането на въздух по време на хранене със специално проектираната система за обезвъздушаване. Принципът на обевъздушаване е подобен на други биберони, но при Calma работи всеки път, независимо колко плътно е завита системата към шишето за хранене. Бебето е спокойно, защото се храни в своя естествен ритъм.

Всяко бебе може да се синхронизира индивидуално с Calma. Когато кърмите естествения ритъм на сучене на всяко бебе е уникален, но то трябва да създаде вакуум, за да получи мляко от гърдата. Това сходство между кърменето и храненето с Calma, означава, че бебето може лесно да ги редува, без това да наруши естествените му навици.

За разлика от нашата система за хранене, обикновените биберони променят начина на хранене на Вашето бебе, така че то трябва да научи нов метод на хранене. Тъй като храненето с обикновен биберон изисква по-малко усилия по време на сучене за бебето може да се окаже по-лесно и с времето да откаже да да се върне към кърменето, за което са необходими по-големи усилия.

За Medela:

Водеща марка в света в изследванията на кърменето. Medela работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60 години.

Нашата мисия е да дадем възможност на всяка майка, която желае да кърми, да го прави толкова дълго, колкото желае – произвеждаме отговорно проектирани и висококачествени помпи за кърма и аксесоари за кърмене, които помагат на майките по време на всеки етап от тяхното кърмене.

Използвани ежедневно и обичани от майки в над 100 държави, нашата гама помпи за кърма и аксесоари за кърмене последователно печелят множество награди по целия свят, включително Newsweek's BrandSpark® най-доверена марка помпи за кърма през 2020г

Система за хранене Calma 150 мл

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Голям избор на продукти

Намалението е валидно от 28.09.2023 до 01.10.2023г. или до изчерпване на количествата.
Намалението е валидно за стоки налични в периода на промоцията.
Намалението не се комбинира с общите "Правила за отстъпки", продукти включени в "Разпродажба", както и с продукти включени в други акции.
Намалението не важи при покупка на "Карти подарък" и резервни части.

  • 43.90 лв.
  • 35.12 лв.
  • Без данък: 35.12 лв.