Noppies B Къси панталони Giridih

Вашето мъниче ще бъде готово за топлите пролетни и летни дни в тези прохладни шорти с принт на листа. Шортите Giridih от колекцията Noppies Kids се отличават с еластична талия с връзки и удобни джобове. Връзката на талията е направена по такъв начин, че не може да се издърпа при стягане, удобно нали? Шортите стават още по-забавни с подходяща тениска от нашата колекция.

Всичко в колекцията Noppies Kids може да се съчетава, така че лесно да позволите на Вашето мъниче да избере само собственото си облекло.

Този елемент от облеклото не само ще Ви позволи да направите устойчив избор за бъдещето на Вашето дете, но и за нашата планета. Тези шорти са изработени от GOTS-сертифициран органичен памук. Не само супер мек за Вашето мъниче, но и отговаря на високите международни производствени и екологични стандарти. Нашият GOTS памук ще Ви позволи да направите най-добрия избор за себе си, Вашето дете и света. От природосъобразния начин, по който се произвежда памукът, чак до условията на работа, всичко отговаря на високите стандарти.

Цвят: Antique White.
Материал: 100% памук.

Noppies B Къси панталони Giridih

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Голям избор на продукти

  • 39.00 лв.
  • Без данък: 39.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: 17545, Noppies, B, Къси, панталони, Giridih, 2541210P331