Noppies B Къси панталони Gadag-Betgeri

Късите панталони Gadag-Betgeri се отличават със спретнато, спортно излъчване с джобове и извивки. Късите панталони могат да се похвалят с удобно плъзгащо се копче, което означава, че Вашето мъниче може лесно да се облича и съблича само. Материята има разтегливост за допълнителен комфорт. Това означава, че Вашето малко дете може да играе навън през целия ден.

Всичко в колекцията Noppies Kids може да се съчетава, така че лесно да позволите на Вашето мъниче да избере само собственото си облекло.

Този артикул е със специален измит ефект, който му придава този готин вид. Моля, обърнете внимание: не забравяйте да го изперете отделно веднъж преди употреба.

Този елемент от облеклото не само ще Ви позволи да направите устойчив избор за бъдещето на Вашето дете, но и за нашата планета. Късите панталони са изработени от отговорно произведен памук, Better Cotton Initiative. Не само приятно за Вашето човече, но и за околната среда и производителите. „Инициативата за по-добър памук“ е специална програма за обучение на фермерите, за да направят производството на памук по-устойчиво. BCI ги учи как да произвеждат памук с по-малко вода, химикали и пестициди.

Цвят: Blonde.
Състав: 98% памук / 2% еластан.

Noppies B Къси панталони Gadag-Betgeri

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин

Наличност на продукта


Магазин, гр. София, Околовръстен път 151

Онлайн магазин


Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Голям избор на продукти

  • 59.00 лв.
  • Без данък: 59.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: 17546, Noppies, B, Къси, панталони, Gadag-Betgeri, 2541217P607